Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

49. Hör, jorden ropar

Jorden är Herrens
och allt vad därpå är
Vi har fått jorden att förvalta
Vi har skött vår förvaltning illa
Barn svälter ihjäl på jorden
Vi tillverkar kärnvapen
så vi kan ta död på allt liv
Vi förstör ozonlagret i atmosfären
Vi VATTNAR jorden med unga mäns blod
Herre, Du har gett oss REGN

Herre, lär oss se broder jord
höra jordens rop
Jorden behöver hjälp
Det som finns kan återställas
Guds kärlek finns invävd i det onda
Låt oss återvända till Fadershuset

Låt oss stå i förundran och vördnad
inför det skapade
Låta barnen leva
Låta fåglarna flyga
och blommorna blomma
då kan vi hoppas på livets seger




Fri vers av Maria T
Läst 401 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-06-08 16:20



Bookmark and Share


  Quasimodo
Ödmjukt och levnadsklokt till jorden, livet och människan !!!
2008-08-13

  Kalle.O
Hoppfullt vackert!!
APPLÅD!!
2008-06-21

    tramp
Väldigt sann
Väldigt rätt
Väldigt bra

Applåd !
2008-06-12

  Michaela Dutius
Mycket vacker och mycket sann...jorden har vi förvaltat dåligt...
2008-06-08

  Bibbi VIP
Ja, \"låt oss återvända till Fadershuset\"!
Applåd!
2008-06-08

  Björn Karlsson
Kloka ord mellan raderna
som vi bäddar
får vi ligga

Bond furnuft
2008-06-08

  Sladjana Zubcevic
F I N T
2008-06-08

  Cadena
Fint budskap. Behövs om och om igen! Tack!
2008-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T