Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hemlighet

Alla bär en hemlighet,
en hemlighet som ingen vet.
för djupt därinne finns ett barn,
ett barn som både minns och känner.

Alla bär en hemlighet,
som inte visar vem man är,
barnet i dig håller känslan hårt därinne,
av rädslan för att komma ut.

Men om det någongång blir så,
att man visar vem man är,
kan det inte bli så fel,
och blir man då äntligen stor?




Fri vers av Helga Elin
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-08 20:15



Bookmark and Share


    Birgitta Wallgren
Alla vill vi dölja något, och kanske blir man aldrig riktigt vuxen! Kram
2008-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Helga Elin