Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trams. 2003.


Dödligt

(För kortvarig lycka och delirium)

Det gör så ont i kväll.
Jag krossade hennes hjärta och det kändes jävligt bra,
Vad ful du blev så jag gick så långt att jag fyllde
Din brevlåda med stekt bacon.
Du skulle känna dig förföljd och krossad.

Nej
Det verkar som om jag
Fått mask i hjärnan, för när jag gick förbi en
Trappuppgång så satt jag själv där och
Tittade på mig
Och precis när jag mötte mina ögon
Så frågade han mig om jag var bög
Å skrattade och frågade igen;
Du att ta livet av dig/någon
Hur är det en stor/viktig fråga?

Dårens dödliga rök.




Fri vers av isidore
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-08 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

isidore
isidore