Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnena av dig

och i sommar
          ensamheten

är det här min
          favouritplats

trots minnena
          av dig

eller kanske
        för att

minnena av dig

 




Fri vers av virre
Läst 888 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-08 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre