Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om jag kunde...

om jag
   kunde

ha nytt hopp
    skulle jag
inte bara
    sakna dig

min ensamhet
emot din tvåsamhet




Fri vers av virre
Läst 737 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-09 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre