Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förbytta känslor

jag som längtar
   efter dig
återigen

när jag längtar
  tvåsamhet
försvinner du

när du längtar
      tvåsamhet
är jag redan




Fri vers av virre
Läst 755 gånger
Publicerad 2008-06-09 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre