Gör en berättelse, dikt, vad man vill,ska innehålla våra givna ord.

 

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sex kvinnor från Skrivande kvinnor Jämtland får en skrivuppgift :

Gör en berättelse, dikt, vad man vill,ska innehålla våra givna ord.

 




SEX.

Oemotståndlig kvinna skapad av sex.*

Beckoljedoften finns överallt

och

 skänker ett tryggt avslappnande 

 tillstånd över hela Jukkasjärvi.

Myggorna blir mycket skräckslagna av beckoljedoften.

 En oemotståndlig kvinna Myelina

 från Smygehuk har fjällvandrat och tog in på Ishotellet som avslutning

på sin fjälltur.

Svarta moln av mygg finns överallt.

 Eftersom alla fåglar är utrotade så finns inget naturligt bruk för mygg

och andra insekter.

Mobolmasternas intåg tog med sig att fåglarna inte kan kläcka fram

ungar längre!

Strålningen är så stark så ägget bränns sönder inuti.

Majregnet kommer överraskande både på gott och ont.

De små vattenpölarna med mygglarver blir större och miljarder nya kan

kläckas och fortsätta plåga människor och djur.

Regnet bokstavligen vräker ner så de minuterna som det regnar kan

inte de äckliga småliven flyga.

Den allra högsta önskan just nu för Myelina är att det snart ska bli

vinter.

 

(Uppgift i Trångsvikengruppens-skrivande kvinnor.

Bilda en berättelse eller dikt av sex ord.

Jukkasjärvi,vinter,majregn,oemotståndlig,Smygehuk,mygg.)




Övriga genrer av Annmargreta
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-09 09:04



Bookmark and Share


  Cris
Det blev en mkt bra berättelse. Spännande med den oemotståndliga kvinnan. Och du har fått in en hel del allvar ang miljön och myggorna.
Kalasbra
2008-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Annmargreta
Annmargreta