Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den skulle jag bra gärna vilja läsa...


Drömboken


Jag vände blad i mina drömmars bok,
den handlade om dig
Ditt liv, dina tankar och dina verk,
som jag läste med iver och intresse
Vaknade med ett leende på mina läppar,
men insåg att boken ej ännu är skriven
Kanske är det Jag som ska skriva den,
boken om Dig…




Övriga genrer av Carola Jeryd
Läst 490 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-09 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för