Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mörkt blodröda är läpparna.. Flickan som begåvats med allt..


Som en fackla i nattens mörker

Håret glänser som det renaste guld
tänderna är klarare än snö
och mörkt blodröda är läpparna
lockar med drömlika stunder av njutning
som två pärlor i ett stormande hav
syns hennes ögon i livets obarmhärtiga avgrund
och linjerna i det sköna ansiktet tycks vara målade
som en fackla i nattens mörker
som en frisk fläkt i helvetets gränslösa hetta
är flickan som begåvats med allt




Fri vers av Skrivarn
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-09 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn