Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löften


Peter lovade

att måla

Hela Natten Vit


Dina ögon lovade att stanna

och du lovade att beskydda mig

i natten


Jag lovar att jag hoppar


- testar min flygteknik

-- om jag kan sväva --


Om du håller det löftet




Fri vers av Flickan utan vingar
Läst 322 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-09 21:39



Bookmark and Share


  * Ammi *
synd att vissa förstör med sina ogenomtänkta kommentarer ..
om du ska testa , använd fallskärm!! *L*
2008-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Flickan utan vingar
Flickan utan vingar