Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En typisk övergång, ja från vad till vad?


Morgonljus

väntan med blinda ögon

inga ljud når hit

flyger över lugna hav

 

trygga ängar får mitt besök

 

en trevande trollkarl

magin en enstämmig svit

en frusen stilla gest

 

ett tafatt magiskt försök

 

svävar i drömmen

himlen helt vit

ingen med allt


morgonen väntar inte

enkelt fångar den mig

min försvinnande magi

 

landar utan jord

 

en ny verklighet

en ny tragedi i sig

fryser av mitt liv

 

inga tröstande ord

 

den kalla morgonen

dagen igen utan dig

inget stoppar detta ljus




Fri vers av Vilseman
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-09 23:09



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
´En ny tragedi i sig fryser av mitt liv´
Så sanna ord för den som sörjer, för den som varje dag måste kämpa för sin existens.
Din text berör mig in i hjäretroten....det gör så ONT
2008-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Vilseman
Vilseman

Mina favoriter
Sagan om kärlek