Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgens barn

Och när jag inte längre kan fylla mina ark med färger
Målar jag dem med ord, svarta kantiga ord

bakom vackra ord, döljer jag sanningen

ingen vet om, att bakom ord så vackra
kan den djupaste smärtan dölja sig
Ingen vet om
att vi,

är Sorgens barn

Med färger målar man lycka
men bakom färger kan man även dölja sorg

Ingen vet om,
att bakom de vackraste tavlorna,
Gömmer sig de ensammaste barnen

Sorgens barn




Fri vers av Elfrida
Läst 695 gånger
Publicerad 2005-07-02 21:50



Bookmark and Share


    vilsen
jättvackert !
2005-07-05

  Anette Hedqvist
Vilken vacker och sorglig dikt. Det är sanning i den. Tycker särskillt mycket om

"Ingen vet om,
att bakom de vackraste tavlorna,
Gömmer sig de ensammaste barnen"

Ett underbart stycke!!!
2005-07-04

  kaldorei
"bakom färger kan man även dölja sorg" det du säger är så otroligt sant.... verkligen bra skrivet...
2005-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Elfrida
Elfrida