Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad


Jag saknar dej så mycket
Ditt leende
Din kropp
Ditt humör…

Ditt leende lika mycket som att kliva
Med hälen på ett häftstift
Eller snubbla och ramla i en tunna skit
Eller som att slå tån i en verktygslåda
En tidig morgon när man nyss vaknat

Jag saknar din kropp som vårtor över hela kroppen
Eller som gammal armsvett, som sprider sin stank
Som som hemorojder eller bulor på ställen
Som man inte vill ha dom på

Ditt humör som att vandra en kall natt
I bara tunna sommarkläder
Eller som att tvingas jobba i snöglopp
Och hagel som slår mot kroppen
Som ett värkande brännsår som ständigt
Fläks upp, för de sitter så illa

Så mycket, saknar jag dej…
Så mycket tomt, känns det att inte ha med dej
Att göra längre… sprid din ”glädje” till andra
Så…. Slipper jag….




Fri vers av LassO
Läst 197 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-15 12:05



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Bravo tuff arg dikt ut med det bara :)
2008-06-15

  -Ulla Tilemo- VIP
Hm....hör du, detta var en riktig ARGTEXT. Kan vara bra att ta till så jag bokmärker den. Men tomhet kan jag inte läsa ut, däremot en väldig i l s k a....och vilka metaforer du får till. Den gick inte av för hackor LassO. Applåd
2008-06-15

  RogerIvan
Allt man kommer ihåg verkar vara värt ngt...
2008-06-15
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO