Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan man hänga buren ute?

 

Som en instängd fågel
leende ledsen

lägger du
ditt liv
i min hand

Låt mig släppa ut,
ber jag

Då svindlar det för dig
du ropar "nej"

"håll i mig"

"håll i mig
en stund till"

nu sitter jag här
med en fågel
i min hand




Övriga genrer av Mona*
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-11 19:21



Bookmark and Share


    Skye
Kan känna igen rädslan, att bli släppt i frihet utan att våga pröva om vägarna bär. Men det är nog lika viktigt att släppa i rätt tid.
2008-06-14

  * Ammi *
som flyger när vingarna bär ... Eller?
2008-06-11

  korpfjäder
Så fantastiskt varsamt.
Den fasansfulla friheten....
2008-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*