Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lena med A före

Mellan andetaget
bränner
tomheten

kylig morgon
tåras tung

storstadsruset
bilbruset
själsfruset

arla morgon
timme sena
mol alena

 

08.06.13




 




Fri vers av Lena Renman
Läst 484 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-06-13 08:27



Bookmark and Share


  katt.inc
En ton och rytm som är mycket vacker och följsam, till och med vemodet blir vackert här. Lena, du kan slita och riva med dina vemodiga och mörka dikter så jag blir aldeles ledsen, så du är med andra ord mycket bra. Tack.
2008-06-15

  Ronny Berk
så väl förmedlas känslan av den brusande ensamheten...en berörande text...ja...
2008-06-14

  glittertindra
fyndig :) fick en association till bondskan vi har där jag bor... A Lena.. det sa de alltid innan ett kvinnonamn.. och \"en\" framför ett mansnamn
2008-06-14

  Maria Zena Viklund
och grattis förstås till mycket läsvärd dikt!
2008-06-14

  Maria Zena Viklund
ytterligare text där rytm och känsla faller så vackert samman,
\"arla morgon
timme sena
mol alena\"

bra skrivet!
2008-06-14

  Vilsen Annette-hittar vägen
Känslosam text
om ensamhet
som berör!
2008-06-14

    ej medlem längre
Bara en bokstavs avstånd från känslomässig identifikation...
2008-06-13

  devilsangel
En bra text som andas tomhet, längtan och sorg...
2008-06-13

  Ulf Lagerholm
kära vän, detta är sorgerliga rader, då dom samtidigt är sprungna ur en av mig som läsare sann upplevelse, blir det samtidigt en vacker läsning, eftersom jag lätt kan medkänna

lyckligtvis väntar andra sekunder, minuter, timmar runt hörnet därborta, ser du det Lena?

visst kommer det att vända, förr eller senare

kram hörru
2008-06-13

    Maria Malm
Ensamhetskänsla mitt i storstadsvimmel.
2008-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman