Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv

Detta liv
ett andetag
bort

förgäves
utan mål

Detta liv
förlorat kort
ouppnått

Detta liv
försummat

 

08.06.12

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 426 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-13 08:24



Bookmark and Share


  katt.inc
Så hopplöst, så bittert, så nedslående, din dikt är som svartaste svart och jag önskar ingen denna uppgivenhet däremot önskar jag att många fler skulle ha din förmåga att skriva poesi. Snyggt och svart som sagt.
2008-06-15

  Maria Zena Viklund
stark och tung text som drar ner kedjar och fäster bojor runt fotleder, stegen tunga bär inte fram liv tungandat, mycket bra skrivet!
2008-06-14

  devilsangel
En tung text där diktjaget tappat hopp inför en ljusning..men jag är säker på att det vänder igen..kram!
2008-06-13

    Maria Malm
En känsla som man kan ha, att det riktiga livet finns på sidan av ens eget, att man kastat bort delar av livet, att det inte är meningsfullt..men andra känslor kan fylla andra dagar..
2008-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman