Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

träffas samman en dag

hittar dig i trasig bar
du hänger och krökar
med tomma drag
med hårda förluster

hittar dig i djup grav
du sover som stocken
med dött hjärta
med kalla fötter

hittar mig i svart
sitter och lipar
med droppar i handen
men där är inga händer

vi hittar aldrig varandra

du kommer när jag gått
jag är där när du är borta
kom vi dit samtidigt
skulle vi fallit för varandra




Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 398 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-06-12 12:39



Bookmark and Share


  theperna
realism när den är som bäst och i sista raden finns människan
2008-06-14

  Per Teofilusson
hårt i stil och förtvivlan därinnanför. Korta effektiva rader, som en hoppande liten hård boll. Titeln lite gammaldags, valhänt, fumlande, öm. Lotsar väl in mot det svarta.
2008-06-12

  Ulf Lagerholm
tycker om vad jag läser, enkel och rak med några goda metaforer, och det talande avslutet får en extrastjärna

tack för läsningen hörru
2008-06-12

  Havsbris
en av dina bästa,
om inte den bästa,
otroligt imponerande!!!

Vilken känsla, vilken
melodin i dina melankoliska
rader...

Ödet eller vad är det för
något, som bestämmer
mer än oss eller är vi
som låter bli...
det som ska bli, ska bli!

bokmärker!!
Utmärkt skriven!!!
2008-06-12

  genni VIP
Wow, ett djup som tilltalar mig, mycket bra...
2008-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP