Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske kan bara en lärare skriva något dylikt...




Skolavslutning

 

Mig lät du söka igenom tonvis av böcker

i jakten på kunskap

 

 

För dem berättade du bara

 

 

 

Vilken tur jag hade

 




Övriga genrer av Mona*
Läst 316 gånger och applåderad av 2 personer
Utvald text
Publicerad 2008-06-12 19:06



Bookmark and Share


    Skye
Jag hoppas verkligen inte att jag skulle skriva något dylikt, hemska tanke!
Tur är överskattat, hårt arbete underskattat och - tyvärr - ofta - illa sett hos andra.
2008-06-14

  korpfjäder
Som att bli förnekad stoltheten över att ha gjort hela jobbet - som om allt bara handlar om tur.
Det ligger många förnekade glädjetårar i det där.
2008-06-13

  * Ammi *
grattis till reds val av denna text
som jag föröker tyda och vet inte hur jag ska kommentera??
kramen!
2008-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*