Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommarens första strålar

sommarens första strålar
kysste gräset denna
nyfödda morgonstund

regnet föll mot din öppna hand
för att fånga min kärlek sade du
dina ögon strålade
likt diamanter
du kysste min själ
med din värme

 dina armar om min midja
dina läppar mot min kind
som en vind du
kysste mina händer ömt

 

 

 

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 186 gånger
Publicerad 2008-06-12 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~