Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland vet man bara att man faktiskt har det ganska bra...För att inte säga fantastiskt.


Jag är inte ensam ikväll



Jag såg på dig i dunkelt ljus.
Jag fick kisa för att utskilja din kropp,
från resten av det dunkla hus,
då mitt hjärta föll ut i galopp.

Du såg på mig med farlig blick.
Jag förstod att elden brann.
Du följde efter mig när jag gick.
Det var precis att du hann.

Vi smakade länge på magin,
som skulle trolla oss bort i natten.
Vi gömde oss bakom en lång gardin,
och i timmar ekade skratten.

Natten som aldrig tordes ta slut,
blev till gryning och vi somnade in.
Jag visste varken in eller ut,
du var dä, du var fin, du var min.

På förmiddagen var allt så tyst.
Spår efter dig fanns på mig.
var de mina nu, de läppar jag kysst?
Tänkte du lika älskvärt om mig?

Det blev du och jag och nu sitter jag här,
och jag lever mitt liv just med dig.
Tänk vad bra allt kan bli, när man är kär,
tänk att du älskar allting med mig.

God natt kära du och vi ses snart igen,
jag skall sova en stund och drömma.
Min älskade min prins, min bästa vänn,
våra minnen skall jag i hjärtat gömma.

God natt





Fri vers av Michaela Förne
Läst 388 gånger
Publicerad 2008-06-12 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michaela Förne
Michaela Förne