Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kortis.


Varför klagar du, hjärtat?

har så lätt att gå vilse ibland
du har älskat alldeles för många som mig
lämnat för många synliga spår

säger att du är fast med mig
vill inte längre vandra längst orosmolnen längre
kärlek kallas det kanske för
stryker dig lätt på ryggen innan jag går




Fri vers av Oprofessionell
Läst 802 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-06-13 00:12



Bookmark and Share


  Maggi
Hur bra som helst!!
2015-05-14

  S.A.I. Steve Lando VIP
suverän!
2015-04-29

  Membran
"du har älskat alldeles för många som mig"
- underbar formulering. den låter bräcklig, men så vacker. texten är fin i sin helhet
2009-11-20

    Skrivarn
"stryker dig lätt på ryggen innan jag går" tycker att den meningen känns väldigt kärleksfull:) Du hoppas finna trygghet i din kärlek till honom..fint skrivet!
2008-12-07

  Quasimodo
Stark och talande för kärleken och vandringen i och genom den i alla nyanser och faser !!
2008-08-13

  Maria Zena Viklund
gillar tonen i dina texter, den fångar något djupare, tack!
2008-08-12

  berxper
Texten är vemodig...
Men den tilltalar mig!
2008-06-26

    hymerito
åh, tack!
2008-06-16

  Poesio
Nu är inte jag någon jury här men det här måste vara den bästa dikten på poeter!
2008-06-15

  Joakim P Udd
en söt kortis som
kommer förbi lätt
och lämnar tung
längtan efter mer
2008-06-13

  albertina
Blir berörd lätt som en sommarbris.
detta är sorgligt men det vilar något fint över dikten.
som tilltalar mig så som så många gånger förr.
tack
2008-06-13

  Sladjana Zubcevic
V A C K E R T
2008-06-13

  Larz Gustafsson VIP
En fin kortis där.
En sådan strykning på ryggen kan säga mer än tusen ord.
2008-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Oprofessionell