Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
saknad


Väntar

Jag sitter vid stranden och väntar
stjärnorna lyser så vackert på himlen
och du värmer mitt hjärta i tankarna
Men du kommer aldrig
framtiden är det något vi kommer att
förlora, framtiden har de reda varit
Fjärilen flyger förbi ingen smekning
denna gång.




Övriga genrer av marie persson
Läst 304 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-13 11:24



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej marie!

Gillar de vackert drömska och vemodet... hälsar vännen Fredrik
2008-06-13
  > Nästa text
< Föregående

marie persson
marie persson