Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Comhem, kom bort


Jag har comhem
Eller hade..
Både TV och internet
Men det blinkade till
Så comhem
Kom inte hem, inte till mitt hem i alla fall
Inte mer, nu, bara internet
Som tur är
Och vanliga ”standardkanaler”
För hur klarar man sej utan TV, och poeter på internet

Com hem, com inte hem
Det kom bort
Eller com bort, fort
Blink bara…




Fri vers av LassO
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-15 12:06



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Själv sitter man ju här lite mallig - jag har nämligen TELIA....och är hemma hela tiden!
2008-06-15

    Askes
Mja, de hade tydligen en störning härom dagen pga åska.
2008-06-15
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO