Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är så många som inte förstår. Varken det första stycket, eller det andra. Tyvärr.


Ful



\"Jag är ful

Jag vet att det är sant
och jag vet inte
vad jag ska göra
Jag önskar att jag var vacker
det önskar jag att jag var
men jag antar att jag måste stå ut
med att se ut såhär
att vara mig själv
att bli tyst hånad
av alla vackra
omkring mig\"



\"Du är vacker
precis som du är
du kan aldrig bli
mer underbar
de som hånar dig
kan inte förstå
det är nog dom
som inte mår bra
dom som hånar dig
kan aldrig vara lika vackra
som du
är nu\"






Fri vers av Bernhardina
Läst 417 gånger
Publicerad 2008-06-13 17:00



Bookmark and Share


    Jojjan
Det andra stycket är helt klart sant, fastän det låter lite klyschigt. Klart du är vacker!
2008-06-13

  Larz Gustafsson VIP
Ja, om jag skall vara ärlig - och nu skall jag vara det - så har jag väldigt svårt att förstå hur någon kan tycka att du är ful. Det är som att påstå att späckhuggare är bra sällskap för spädbarn som skall lära sig simma.

Andra stycket verkar vara desperata vänners försök att liksom säga: Så ja, så ja...
2008-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Bernhardina
Bernhardina

Mina favoriter
Blomsterdrottningen