Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


menar



städaren menar

framtidsångesten samlar
minnen och sopor




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-06-13 17:37



Bookmark and Share


  Cris
Suveränt.. ! vilken sopa.. nej jag menar ren senruy
2008-06-13

  Ulf Lagerholm
ja, om inte du är senryuens mästare här på sighten, kan jag lka gärna tugga i mig min hatt

du har fena på det där, pojkvasker
2008-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP