Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven på mobilen en morgon på bussen då inspirationen dök upp och jag saknade papper och penna.


God Morgon

Får inte får inte får inte
Får inte känna såhär

Ett simpelt ”hallå” borde inte eka
Timtal i mitt huvud
Ett leende borde inte fastna
Permanent på näthinnan
Och värma mig inifrån och ut

Borde inte borde inte borde inte
Borde inte känna såhär.




Fri vers av 3_miles_high
Läst 427 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-13 23:19



Bookmark and Share


    Jojjan
Igenkänning på hög nivå! Jag vill bokmärka den här.
2008-08-21
  > Nästa text
< Föregående

3_miles_high