Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röda Ådror


Kärleken bor i ditt hår, i dina ådror.
Låt mig lapa och smaka dig!

Var stjärna över oss är döpt i
ditt namn. Döp likaså mig!
Det finns inget hellre, ack!
Det finns inget hellre jag vill än att
tillhöra dig!

Låt mig nu slumra i ditt hår,
som ett nyfött knyte.

Jag är omvänd.
Jag är född och döpt i kärlek.


/ CKA




Fri vers av Kajsa_Varg
Läst 303 gånger
Publicerad 2008-06-13 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa_Varg
Kajsa_Varg