Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reinkarnerad



En svart fågel på fönsterbläcket

kraxar

pickar mot glaset

försöker pressa sig in

I dess ögon kan jag se vem det är

min mamma - i en ny uniform




Men den här gången är jag redo

Jag står med luftgeväret laddat och klart




Fri vers av Askes
Läst 298 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-06-14 18:47



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
Haha UNDERBAR!
2008-06-16

  mayhem and order
Ah...fasen, satte orden i fel strupe. WOW! Underbar vändning, det här var riktigt skönbra:-)
2008-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Askes