Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Live8-galan


G8



Be, till de som har makten.
Be, att vi delar på prakten.
Be, så de ingår pakten
att påbörja fattigdomsslakten.

Ge, av ditt överflöd.
Ge, till de i behov av stöd.
Ge, till de som lider nöd,
låt oss utrota all fattigdomsdöd.

© Boa Berg
2005-07-04
02:44




Fri vers av Boa Berg
Läst 386 gånger
Publicerad 2005-07-04 02:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg