Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dessa klyschor... Det vackra kommer inifrån



Visst, jag skulle kunna sprätta
vränga huden och limma skarvar
sätta korsstygn längs min ryggrad
och fläta skärp av mina tarmar
bära hjärtat i en väska
och dra på mig själen som en slöja
vända ögonen inåt
och virka vener till en tröja


Visst, det skulle jag kunna...
Men inte fan skulle jag bli vacker för det




Fri vers av Askes
Läst 341 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-06-14 21:17



Bookmark and Share


  Simmerskan
sicken tankeställare jag fick!
2008-06-17

  Sanningsägaren VIP
jag tänkte direkt på spya och bajs
men det är för att jag är så
kissåbajsig
2008-06-16

  inutimonster
åååh, så läcker du drar på med hjärtan i väskor och själen som slöja...gillar idén med insidan som accessoar (hur fan det nu stavas, men ordet ska jag använda i vilket fall, japp). haha, jadu, det här gillar vi!
2008-06-15

    Nattviol
skrattar!!
vilken underbar bild
du ger mig..
ååh.. vad jag gillar
när man tillåter sig att
gå utanför givna ramar!

sketabra helt enkelt!
; ))
2008-06-15

  Thirre
Ha ha, nej men du skriver vacker poesi o den kommer inifrån ;-)
2008-06-14

    sleepwalking
Dina ord är så hårda, hemska,
sanna och välskrivna..
2008-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Askes