Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett liv

Mitt i en öken
hittar jag ett liv

Mitt i en storm
finner jag ett lugn

Mitt i ett slagsmål
en trygghet

Mitt i ett liv
hittar jag mig




Fri vers av Elfrida
Läst 575 gånger
Publicerad 2005-07-04 08:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elfrida
Elfrida