Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dessa klyschor... Alla vägar bär till rom



Det gör dom inte alls!
Vissa länder ligger inte ens i samma kontinent, så det så.
Titta i en atlas så får du se själv.




Fri vers av Askes
Läst 283 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-14 22:52



Bookmark and Share


    Nattviol
vad jag vet..
så finns det en väg
som leder fram
till varje Systembolag -
på den här kontinenten iaf...

annars skulle de kanske
inte få så mycket sålt!
(ve och fasa.. nykterhet
på helgerna!)

atlas??

du snackar om alkohol, visst.......???
2008-06-15

  Anders Nordlander VIP
Alla vägar bär till Rom, om man har Rom som mål!!!
2008-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Askes