Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ignorerad smärta

Banka, banka
slå, slå
känner tankarna
misshandla mig
redlöst!

ingen lyssnar
ingen förstår
för problemet
sitter i mig
svårt att nå

man skriker
men till vilken hjälp?

stå där och le
säger hjärnan
skrik och gråt
säger hjärtat

Hjärnan stänger av
när hjärtat ropar på hjälp




Fri vers av caraa
Läst 376 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-14 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

caraa
caraa