Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vapendragare


kärlek, fallen som yvigt snöfall
blekt återspeglad i vintersol,
visar sig ibland i form av brist på spontanitet

förlusten av tilltro,
som en seglats över öppna hav
lämnar dig med en känsla av ett levande minne

bilden av lyckan själv,
återspeglad i regnets alla tårar
skiner, som livet, genom förbipasserande moln

ensamheten ter sig ofta vara din bästa vän
en religion i jakt efter försoning
med förpliktelse till det du vill behålla




Fri vers av jonas a
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-15 01:33



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Mycket finstämda rader om kärlek. Bra!
2008-06-15
  > Nästa text
< Föregående

jonas a
jonas a