Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

50. Det doftar himmel

Den av er som är utan synd
kan kasta första stenen
Detta har Jesus sagt
Jesus ser på vår livskamp
med djup förståelse
Han vänder sitt ansikte till oss
och möter oss
i ett befriande ljus
Det doftar himmel
Vi får lägga ner våra stenar
och börja lysa för varandra
till läkedom
för brutna relationer
Vi får gå vidare
våga gå in i verkligheten
utan att missa målet




Fri vers av Maria T
Läst 561 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-06-15 10:07



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Jag ycker att det är fantastiskt - och förvånande - att så många tycks "anamma" detta med Jesu Kristi budskap - och oerhört glädjande, förstås. Ja, vi får lägga ner våra stenar och börja lysa för varandra till läkedom för brutna relationer. En mycket tänkvärd mening, som vi verklgen borde sköka följa. Vi måste inte släpa på alla bördor, eftersom Han bär OSS!
2008-06-27

  Kalle.O
Otroligt vackert!
Jesus är vägen...
2008-06-21

  anits VIP
Så sant ett mycket
vackert budskap
2008-06-15

  Fredrik Stillesjö
Hej maria T!

Så sant, jag följer doftspåret! Hälsar vännen Fredrik
2008-06-15

  Bibbi VIP
Ja, att ge sig själv och varandra nya chanser det är något stort och gudomligt.
Applåd och bokmärke!
2008-06-15

  Larz Gustafsson VIP
Vad är profetia?
Tröst, uppbyggelse och...vadå?
2008-06-15

  mare VIP
..alla är vi syndare....men får ständigt förlåtelse......en ljuvlig doft ifrån himmelen......fint...
2008-06-15

    eva m h
Vackert och sant!
2008-06-15

  Elaine.S VIP
\"Vi får lägga ner våra stenar
och börja lysa för varandra\"

Vackra ord...med budskap
2008-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T