Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Språkfråga


Jag letade efter
ett språk

Utan ord

Ett språk
hårdare än
betongen

Meningar ingen
kunde säga, som
bara
talade inom
mig

Det var som när
mormor dog
och orden bara
kom

Sedan när
morfar försvann
var det
ingen
som hade något att
säga

Det är svårt att
lägga ord på
hyllor
som inte
går att nå

Och jag
önskar så
att jag hade ett
språk

Som fick
människor att
känna

Det jag
känner, utan att
alltid
måsta förstå

Det är vad
det handlar om
för mig

Poesin

Men jag tror det
försvann någonstans

När folk slutade
lyssna på
kärleken

Och bara
väntade på att få
uppleva den




Övriga genrer av Suzan
Läst 442 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-15 15:10



Bookmark and Share


  frostblomma
De två sista styckena var så klockrena.
2010-03-28

  Havsbris
Jössesss
det var en av de vackraste
poemen jag har läst på
sistone!!!

vad kan man säga om detta?
vet precis hur det känns
och dina känslor berör mig
djupt!!!

Ibland är man hopplös,
den enklaste är den
svåraste att förklara med
ord... Själens språk är bara
vårt!!

BRAVO!!
2008-09-21

  Gab
Lovely!
Kändes som att du löste en omöjlig fråga med de sista meningarna!
Perfekt skrivet vännen
2008-06-17

  Louise. J
Du.. wow!
bra skrivet!
2008-06-15

    Jojjan
Det var så fint. Jag vet inte vad jag ska skriva så jag ger en applåd istället!
2008-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Suzan
Suzan