Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill se dig dansa



Min önskan är
att åter få se dig dansa

Min bön för dig
är att du ska finna ro

Min övertygelse är
att du bär så mycket vackert
inom dig

Min förhoppning är
att du en dag ska finna
några droppar av livets vatten




Fri vers av Jojo
Läst 354 gånger
Publicerad 2005-07-04 10:56



Bookmark and Share


  Nic
Blir rörd och lite tårögd, så fint!
2005-07-07

    Camapani
Önskan om evig vänskaplig lycka..att be för någon som du gör på detta sätt antingen till sig själv eller någon annan är bland den finaste gåvorna man kan få och att ge...att i sin andemening utstråla sin vänliga önskan om ett gott liv från en själv till en annan...MYCKET FINT! /tack
2005-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo