Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helande ord




Varje ord från dig

gör ett varsamt avtryck

i själens ökensand




Fri vers av Jojo
Läst 488 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-07-04 10:58



Bookmark and Share


  Rosmarin
oj vad fint! berör
2007-09-23

    pastorn
få, men väl valda ord är ofta bättre och berör djupare än långa utläggningar. så är det med den här dikten. kanske är det för att jag så påtagligt känner igen mig i själens ökenlandskap. kärvt men varmt och hoppfullt. tack.
/johan
2007-02-14

  Mikael Lövkvist
Mycket vackert i sin enkelhet, och sina många bottnar.
2006-12-09

  Albert
det där ordet "varsamt" ja...
2006-11-28

    eva m h
Doftar ömhet!
2006-11-02

  Rublev
Underbara ord!
Bländar mig!
Tänk om mina ord vore sådana.
Skulle vilja lära känna detta du...
2005-08-30

  Nic
Att ett ord "varsamt" kan ange tonen så väl! Tre rader som förmedlar så mycket!
2005-07-07

  Markattan
Så stillsamt vackert om vad vissas ord gör med en. Mycket fint!
2005-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo