Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kappan efter vinden


Varför vända kappan efter vinden

varför frammana bilder som inget betyder

i all sin tvetydighet och hudlöshet

varför inte ta på sig sina kläder ut och in

och bakochfram

när man ändå håller på och inget egentligen

betyder något?


Varför måste vi dö?...

Jo för att vi måste födas...




Fri vers av Aurora Borealis
Läst 592 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-15 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis