Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

70 år



De är på plats nu
Tio speglar
strategiskt placerade
i mörka rum
där jag vet att du brukar gå




Fri vers av Askes
Läst 607 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-06-15 19:15



Bookmark and Share


  Simmerskan
jag kan inte sätta fingret på vad det är, men på något sätt så gillar jag ditt verk. Det ligger på något sätt en skön undermening av elakhet som får mig att läsa den om och om igen.
2008-06-17

  Sanningsägaren VIP
en backspegel för framtiden...
2008-06-15

  mayhem and order
åh...fan elakt eller underbart, ligger något där i mitten.
2008-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Askes