Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tanke

Man slår sig för bröstet,
oj vad jag är bra.
Jag vet en som aldrig slår sig för brösten,
men han är bra ändå...




Fri vers av Helga Elin
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-15 20:08



Bookmark and Share


    Birgitta Wallgren
Ja visst, är man bra så behöver man inte bevisa det hela tiden...
2008-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Helga Elin