Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Manisk



Sex applåder fattas för att jag ska ha fyllt min veckokvot.
Applådera gärna så jag kan gå och sova, jag är dödstrött...




Fri vers av Askes
Läst 368 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-06-15 20:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vicket päron du är *S*
2008-06-15

  Sanningsägaren VIP
Godnatt! :P
2008-06-15

    Nattviol
HAHAHAHAHAA!!

fan, självdistans är skööönt!
min devis:
död åt hyckleriet!!!

jag ska göra det du ber om -
varsågod!!!
2008-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Askes