Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är värd endast det bästa




Du är värd endast det bästa

endast det bästa är gott nog för oss

Vi ska äta på vårt finporslin nu

och inte spara det till bättre dagar

om det går sönder vad gör väl det

du kan alltid köpa dig nytt porslin

men den här stunden den kommer aldrig tillbaka!





Fri vers av Aurora Borealis
Läst 546 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-06-16 12:22



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbar och vacker
inställning
2008-06-21

  * Ammi *
instämmer helt!
så jättefint skrivet
2008-06-16

  charlotte hedendahl
Helt rätt, vår viktigaste tid är nu! Carpe diem!
2008-06-16

  Larz Gustafsson VIP
Och rätt som det är kan man vara död.
2008-06-16

  Gunilla VIP
Så viktiga ord!
Du är värd endast det bästa!
Fantastiskt att på detta sätt hedra!
2008-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis