Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nej, den är inte bara ironisk, den är även samhällskritisk.


Dessa klyschor... I de blindas rike är den enögde kung



...och den tvåögde arbetar som hovnarr, medan den treögda fortfarande bara klassas som missfoster.




Fri vers av Askes
Läst 341 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-06-16 15:00



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
och brunögat snackar alltid skit hahaha
2008-06-16

    Nattviol
men du..
den här var hur bra som helst!!
en pärla
av kritik och underfundighet..
2008-06-16

  Larz Gustafsson VIP
Jag klassas som det ändå fast jag är tvåögd.
2008-06-16

  RogerIvan
Vilken titel!
-Den måste jag läsa, tänkte jag direkt.
Efteråt tänkte jag att, -Vilken tur att jag läste den:)
Men jag kammar ändå luggen över ögat i pannan...
2008-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Askes