Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spela på strängar av glas



ni hade en gång en skör sak
kallad kärlek

hon strålade
du sträckte dig

ni sprang tillsammans
iväg från vardag
tillsammans två
var dag





Fri vers av jonas a
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-16 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jonas a
jonas a