Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tärningskast



vita ränder
över kropp
och själ
svarta ränder
i en cirkel
springer två hand i hand
det rullar
bortom tid
förbi reson
två tillsammans
bredvid tiden




Fri vers av jonas a
Läst 249 gånger
Publicerad 2008-06-16 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jonas a
jonas a