Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till trots



i historiens sandlåda leker du med spade och hink
mera vatten för bra gegga
tids noga hittar någon oss
sittandes på huk
bland krus och smycken
gömde vi det bästa

efterlevnad




Fri vers av jonas a
Läst 273 gånger
Publicerad 2008-06-16 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jonas a
jonas a