Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det dolda budskapet



Just nu
Sipprar det milslånga
ekot ut
mellan synapser

studsar mot
kanalens väggar
där signalsubstansen
en gång flöt

en ny sorts kod
vars signaler
inte enbart består av tre bokstäver
gör sig nu hemmastadd
bland tusentals neuroner
i den gråvita massan




Fri vers av Askes
Läst 341 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-06-16 17:33



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
det kan vara ett helvete att börja medicinera...
2008-06-16

    Askes
Det skulle man nästan kunna tro, men nej, det är inte riktigt rätt.
2008-06-16

    ej medlem längre
Tarzans vrål?
2008-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Askes