Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I’m back in the basement sucking cocks again!

För femtonåriga damer
ska inte syssla med synder
För femtonåriga damer
ska inte supa sig fulla med
fingrande tonårspojkar med knappt hår på bröstet
och bara med en tanke i huvudet

Nej det är så mycket vi femtonåriga damer
inte ska göra
le
kramas
dricka alkohål
kyssa pojkar
suga av dem bakom gymnastiksalen
knulla dem med barr i trosorna

men hur kommer det sig
att femtonåriga damer
gör allt detta?
Varför slänger vi oss ner för stupet?




Fri vers av KajsaBjörk
Läst 305 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-16 23:02



Bookmark and Share


  Freeze
Ja varför??? Ett knepigt mode??

Lite obekväm, men bra skrivet!!
2008-06-16
  > Nästa text
< Föregående

KajsaBjörk
KajsaBjörk