Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du tänder lyckans ljus

Du tänder lyckans ljus
inom mig
du när den starka
trons låga
du lär mitt hjärta
älska
får min själ
att våga blomma
du tänder lyckans
gyllne sken inom mig
du när den starka trons låga
du lyfter mig
när vingarna känns svaga
du tänder lyckans ljus
för vägens mörker

i oändlighet

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 211 gånger
Publicerad 2008-06-17 01:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~